El Romanic Catala PDF

El libro El Romanic Catala en formato PDF. El libro El Romanic Catala en formato MOBI. El libro El Romanic Catala en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesca Español, Joaquin Yarza Luaces. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es El Romanic Catala Image
FECHA
2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO
10,59 MB
ISBN
9788496970090

DESCRIPCIÓN

El romànic català aplega les obres civils i religioses més importants i espectaculars de l’edat mitjana a Catalunya, unes obres que per la seva bellesa i singularitat han esdevingut referents ineludibles de la nostra història. Totes les obres d’arquitectura, escultura i pintura recollides en aquest volum són peces úniques, d’una valuosíssima importància, tant a nivell patrimonial com artístic. Obres com Sant Quirze de Pedret, Sant Climent de Taüll, la Catedral de La Seu d’Urgell, Sant Miquel de Cuixà, Pedrinyà, Santa Maria de l’Estany, Santa Maria de Poblet, el Monestir de Ripoll, Sant Jaume de Frontanyà, Sant Ponç de Corbera, el Monestir de Sant Benet de Bages, Sant Pere de Rodes, Sant Serni de Tavèrnoles o Sant Pere de Galligants, són algunes de les mostres més representatives aplegades en aquest llibre, coeditat per caixaManresa i Angle Editorial. El romànic català està ordenat en un total de sis capítols: (1) El descobriment del romànic; (2) L’arquitectura romànica; (3) El marc litúrgic; (4) La façana monumental; (5) Les esglésies pintades; i (6) Manuscrits, scriptoria i biblioteques, en els quals es presenten les millors obres que hem heredat del romànic i de les quals se n’ofereix un ampli reportatge fotogràfic. Avui, en una edició de luxe, es recupera i es posa en valor un importantíssim tresor patrimonial del nostre país.
DESCARGAR LEER EN LINEA

El autor de El romànic català, con isbn 978-84-297-1185-1, es Eduard Carbonell Esteller, El autor de este libro es Jordi Gumí, esta publicación tiene doscientas ochenta y ocho páginas.. Este título está editado por Edicions 62. En 1962 esta editorial comenzó su primera singladura y tiene su sede en Cataluña.

La Catalunya carolíngia i l'art preromànic: El domini franc va suposar una penetració de la cultura carolíngia a la Catalunya Vella. En efecte, l'escriptura visigòtica va ser desplaçada per la carolina, la litúrgia franco-romana va substituir la hispanovisigòtica i la regla benedictina va introduir-se progressivament.

LIBROS RELACIONADOS