L Escola Estrambota PDF

El libro L Escola Estrambota en formato PDF. El libro L Escola Estrambota en formato MOBI. El libro L Escola Estrambota en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Imma Monso. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es L Escola Estrambota Image
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
1,47 MB
ISBN
9788478712762

DESCRIPCIÓN

La Maria Camescames i en Brutus Castanyer s ’avorreixen a l ’escola i estan cansats de les mateixes rutines.Un bon dia,sassabenten de lexistència duna escola molt especial que és tot el contrari duna escola, i els nens aconsegueixen que els pares els hi deixin anar una temporada. A l ’escola Estrambota no es posen deures,no hi ha normes,els alumnes no són nets i polits i al menú de migdia només hi ha postres. Però un dia es produeix un robatori:un desconegut s ’emporta l ’Estrambollibre,un llibre fantàstic que pot concedir tots els desitjos a qui el sàpiga fer servir.I els nens han d ’ajudar lextravagant senyoreta Estrambota i el despistat senyor Blink a trobar-lo.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Retrouvez L' escola estrambota (n.E) et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion. Passer au contenu principal. Essayez Prime Bonjour, Identifiez-vous Compte et listes Identifiez-vous ...

María Camescames i Castanyer Bruto s"aburreixen a l"escola i els seus ni siquiera saben que amb els seus fer llena. Por cada tipo, descobreixen l"existencia de l"Escola de Estrambota i senyora de Prenen seguido el desició de portar.hi els seus llena.

LIBROS RELACIONADOS