L Escola Estrambota PDF

Descubre el libro de L Escola Estrambota con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de L Escola Estrambota en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Escola Estrambota y otros libros de Imma Monso.
Enmarchaporlobasico.es L Escola Estrambota Image
FECHA
2005
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,44 MB
ISBN
9788478712762

DESCRIPCIÓN

La Maria Camescames i en Brutus Castanyer s ’avorreixen a l ’escola i estan cansats de les mateixes rutines.Un bon dia,sassabenten de lexistència duna escola molt especial que és tot el contrari duna escola, i els nens aconsegueixen que els pares els hi deixin anar una temporada. A l ’escola Estrambota no es posen deures,no hi ha normes,els alumnes no són nets i polits i al menú de migdia només hi ha postres. Però un dia es produeix un robatori:un desconegut s ’emporta l ’Estrambollibre,un llibre fantàstic que pot concedir tots els desitjos a qui el sàpiga fer servir.I els nens han d ’ajudar lextravagant senyoreta Estrambota i el despistat senyor Blink a trobar-lo.
DESCARGAR LEER EN LINEA

L'Escola, La Pera: Consulta 91 opiniones sobre L'Escola con puntuación 4,5 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°1 de 3 restaurantes en La Pera.

Dimecres 20 de desembre, a les 17:30h, Club de lectura infantil "L'escola Estrambota" d'Imma Monsó a la Biblioteca Pau Vila. Una oportunitat per compartir amb amics les emocions i experiències que es viuen al llegir. Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 9 anys.

LIBROS RELACIONADOS