Montedidio PDF

El libro Montedidio en formato PDF. El libro Montedidio en formato MOBI. El libro Montedidio en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Erri De Luca. Disfruta leyendo con el sitio web enmarchaporlobasico.es.
Enmarchaporlobasico.es Montedidio Image
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,83 MB
ISBN
9788482644042

DESCRIPCIÓN

Un barri vell de N:amp;agrave;pols: Montedidio. Un nen de tretze anys, de qui no coneixem el nom, deixa l:amp;#39;escola per entrar a treballar a casa de mestre Errico com a aprenent de fuster. Comen:amp;ccedil;a aix:amp;iacute; una nova vida, que ens anir:amp;agrave; relatant dia rere dia a trav:amp;eacute;s del seu diari, fet de trossos de paper que li regala un impressor. En aquest diari veurem com l:amp;#39;adolescent viu el seu primer amor amb la Maria, la seva ve:amp;iuml;na, i com creix la seva amistat amb don Rafaniello, un sabater vell i savi que viu a la fusteria, que somia de convertir-se en un :amp;agrave;ngel i que li ensenyar:amp;agrave; a pensar sobre els homes i les coses. Montedidio :amp;eacute;s una mosaic de personatges, esquitxat d:amp;#39;expressions i tradicions napolitanes. I :amp;eacute;s justament en el diari que el nen escriu, entre la botiga, les estones mortes que passa jugant amb un b:amp;uacute;merang, las primeres emocions sexuals i els discursos del vell savi, uns episodis de vegades anodins, que l:amp;#39;adolescent protagonista tasta la vida i la mort. Aquesta novel:amp;middot;la ens narra amb un estil po:amp;egrave;tic i depurat el pas de la inf:amp;agrave;ncia a l:amp;#39;edat adulta de dos adolescents sensibles en un poble cruel i fantasmag:amp;ograve;ric.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Descubre si MONTEDIDIO de LUCA ERRIDE está hecho para ti. Déjate seducir por Ohlibro, ¡Pruébalo ya!

No se trata de Jerusalén, sino de Nápoles, de un barrio de nombre solemne y abusivo, Montedidio, Monte de Dios, en el que hierve la vida de una muchedumbre densa y donde ni los muertos se quedan quietos. A sus trece años, un chaval aprende a trabajar, y también el amor. Se ejercita en secreto para hacer volar un trozo mágico de madera. A su nuevo amigo, un viejo zapatero judío venido del ...

LIBROS RELACIONADOS