Montedidio PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Montedidio en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Montedidio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Montedidio en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Montedidio Image
FECHA
2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,45 MB
ISBN
9788482644042

DESCRIPCIÓN

Un barri vell de N:amp;agrave;pols: Montedidio. Un nen de tretze anys, de qui no coneixem el nom, deixa l:amp;#39;escola per entrar a treballar a casa de mestre Errico com a aprenent de fuster. Comen:amp;ccedil;a aix:amp;iacute; una nova vida, que ens anir:amp;agrave; relatant dia rere dia a trav:amp;eacute;s del seu diari, fet de trossos de paper que li regala un impressor. En aquest diari veurem com l:amp;#39;adolescent viu el seu primer amor amb la Maria, la seva ve:amp;iuml;na, i com creix la seva amistat amb don Rafaniello, un sabater vell i savi que viu a la fusteria, que somia de convertir-se en un :amp;agrave;ngel i que li ensenyar:amp;agrave; a pensar sobre els homes i les coses. Montedidio :amp;eacute;s una mosaic de personatges, esquitxat d:amp;#39;expressions i tradicions napolitanes. I :amp;eacute;s justament en el diari que el nen escriu, entre la botiga, les estones mortes que passa jugant amb un b:amp;uacute;merang, las primeres emocions sexuals i els discursos del vell savi, uns episodis de vegades anodins, que l:amp;#39;adolescent protagonista tasta la vida i la mort. Aquesta novel:amp;middot;la ens narra amb un estil po:amp;egrave;tic i depurat el pas de la inf:amp;agrave;ncia a l:amp;#39;edat adulta de dos adolescents sensibles en un poble cruel i fantasmag:amp;ograve;ric.
DESCARGAR LEER EN LINEA

En la actualidad vive en las cercanías de Roma, y compagina la narrativa con la traducción del hebreo antiguo de la Biblia, otra de sus grandes pasiones, aunque no es creyente. Ediciones Akal ha publicado 'Aquí no, ahora no', 'Adelfa, arcoiris', 'Tres caballos' y 'Montedidio'.

Montedidio es un ensayo fotográfico circular realizado cuando el autor es poseído por las personalidades de un escritor, un fotógrafo y un encuadernador. Las palabras del libro Montedidio de Erri de Luca sirven de hilo conductor de una historia napolitana fotografiada con la cámara y a la manera del fotógrafo Juan Valbuena.

LIBROS RELACIONADOS