Marti El Ratoli PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Marti El Ratoli en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Marti El Ratoli en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Marti El Ratoli en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Marti El Ratoli Image
FECHA
2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO
9,22 MB
ISBN
9788434236622

DESCRIPCIÓN

"INCLOU TITELLES PER ELS DITS I POP UPS A CADA PÁGINA. (Fica aquí el dit index i el mig per moure el ratolí. ) Ensuma, corre i s’afanya, és l’hora de berenar. En Martí vol formatge i no pot esperar! Ajuda el ratolí Martí a arribar al deliciós final d’aquest conte ple de sorpreses. Per a nens i nenes a partir dels 2 anys. "
DESCARGAR LEER EN LINEA

Els ratolins (Mus) són un gènere de petits mamífers de l'ordre dels rosegadors.El ratolí comú de casa o rat furet a Catalunya del Nord (Mus musculus) és cosmopolita.Els ratolins també són considerats mascotes i algunes varietats, particularment algunes soques albines i d'altres altament consanguínies, són criats per a la recerca científica en biologia.

Debajo de un botón ton ton. Una canción infantil con hermosos dibujos animados para niños que puedes disfrutar junto a tus hijos. Música para niños, para párvulos y bebés.

LIBROS RELACIONADOS