Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer PDF

Descubre el libro de Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer y otros libros de Andreu Pujol Mas.
Enmarchaporlobasico.es Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer Image
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,79 MB
ISBN
9788498834864

DESCRIPCIÓN

Podran arranar, però no desarrelar és una biografia del sacerdot poeta Mn. Pere Ribot i Sunyer. És una obra que posa en relleu el doble cop que la Guerra Civil significà per a molts catalans, aquells que primer foren perseguits per ser cristians i després silenciats per ser catalans. Aquesta obra, doncs, ha de servir per a evitar els esquemes estrictament binaris del conflicte, així com per deixar clar que la gran derrotada de la contesa fou Catalunya. Mn. Pere Ribot, retornat a casa nostra després d’haver hagut de fugir de la persecució religiosa que es vivia al país, es dedicà, des de Riells de Montseny, a crear el caliu necessari per fer fructificar iniciatives en favor de la cultura catalana. Més enllà d’això, Riells fou un indret on, simplement, hom podia posar-se a recer en uns temps grisos i opressius i trobar-hi l’escalf d’una conversa amistosa. Aquest llibre recull l’acció religiosa, poètica i personal de Mn. Pere i esclareix alguns punts de la seva biografia que fins ara havien restat a l’ombra.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Podran arranar, però no desarrelar: Vida de mossèn Pere Ribot i Sunyer Biblioteca Serra d'Or: Amazon.es: Pujol Mas, Andreu: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta ...

Ribot, Pere «La geografia espiritual i sentimental de Girona». Revista de Girona, Núm. 128, 1988. Pujol Mas, Andreu. Podran arranar, però no desarrelar. Vida de Mn. Pere Ribot i Sunyer. Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat. 2012.

LIBROS RELACIONADOS