Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer PDF

Cuida los árboles y descarga el libro de Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer en formato electrónico. En enmarchaporlobasico.es encontrará el libro de Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer en tu teléfono, tableta o navegador!
Enmarchaporlobasico.es Podran Arranar, Pero No Desarrelar. Vida De Mossen Pere Ribot I S Unyer Image
FECHA
2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO
8,10 MB
ISBN
9788498834864

DESCRIPCIÓN

Podran arranar, però no desarrelar és una biografia del sacerdot poeta Mn. Pere Ribot i Sunyer. És una obra que posa en relleu el doble cop que la Guerra Civil significà per a molts catalans, aquells que primer foren perseguits per ser cristians i després silenciats per ser catalans. Aquesta obra, doncs, ha de servir per a evitar els esquemes estrictament binaris del conflicte, així com per deixar clar que la gran derrotada de la contesa fou Catalunya. Mn. Pere Ribot, retornat a casa nostra després d’haver hagut de fugir de la persecució religiosa que es vivia al país, es dedicà, des de Riells de Montseny, a crear el caliu necessari per fer fructificar iniciatives en favor de la cultura catalana. Més enllà d’això, Riells fou un indret on, simplement, hom podia posar-se a recer en uns temps grisos i opressius i trobar-hi l’escalf d’una conversa amistosa. Aquest llibre recull l’acció religiosa, poètica i personal de Mn. Pere i esclareix alguns punts de la seva biografia que fins ara havien restat a l’ombra.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Em vaig fer un lema que era 'presència i resistència'. L'altre meu gran lema va ser 'podran arranar, però no desarrelar'". Aquesta última frase posa el títol a la biografia de mossèn Pere Ribot que ha escrit el bredenc Andreu Pujol i que edita Publicacions de l'Abadia de Montserrat.

Andreu P UJOL MAS, Podran arranar, però no desarrelar: vida de Mn. Pere Ribot i Sunyer. Barcelona: Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2012 Francisco del R ÍO SÁNCHEZ, Catálogo de los manuscritos siríacos, árabes karšûnî y copto-árabes de Montserrat. Barcelona: CSIC / Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2012.

LIBROS RELACIONADOS