Els Goigs De Terrassa PDF

Descubre el libro de Els Goigs De Terrassa con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de Els Goigs De Terrassa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Goigs De Terrassa y otros libros de Vv.aa..
Enmarchaporlobasico.es Els Goigs De Terrassa Image
FECHA
2014
TAMAÑO DEL ARCHIVO
3,80 MB
ISBN
9788494182440

DESCRIPCIÓN

En aquesta exposició, comissariada per Francesc Comellas, hi trobareu els goigs més antics de Terrassa, del s. XVIII fins als d’avui, en una escollida selecció de 110 exemplars dels més de 680 que hi ha. Hi podreu admirar dibuixos originals, llibres, documentació dels Gremis que els editaven, dibuixos originals dels il·lustradors M. A. Avellaneda, Jeroni Font, Ricard Marlet, Tipografia Martí.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Notícies, actualitat, vídeos i última hora de Terrassa. Notícies de Terrassa. Notícies, actualitat, vídeos i última hora de Terrassa. Notícies de Terrassa ... Els lloguers a Terrassa, més baixos que a Rubí o Sabadell. per Redacció Societat Ramadà confinat i solidari entre la comunitat musulmana de Terrassa. per MónTerrassa

Goigs de sant Lluc, venerat pel Gremi de Pintors de Terrassa, la seva festa és el 18 d'octubre. Uns altres goigs de sant Lluc els podeu veure. ... De 1702 són els goigs més antics amb música gravada, a sant Bruno i de la Cartoixa de Montalegre. En clicar la imatge trobareu tot l'article.

LIBROS RELACIONADOS